Абе четете по-внимателно на човека му свети лампата за ръчната не за дефектирала спирачна система. Човека пита защото има проблем не да разтяга някаква тема .А на отговора няма нищо страшно няма проблеми и мойта ги прави тия работи най вероятно се получава от копчето за ръчната (вътре при зъбите).Не активира ръчната ако това те притеснява.дано съм помогнал.
Известие
Collapse
No announcement yet.
лампата на ръчната ми примигва?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1. Ръчната ти е много натегната и трябва дя я освободят да хваща на третия зъб. Иначе при мен така я направиха веднъж, че ми вдигна разхода на гориво чак.
2. При спукан спирачен маркуч - това е най- евтиният вариант изпуска спирачна течност и трябва да си смениш , за препоръчване и двата. Рано или късно ще ти се наложи да го правиш.
3. Всички останали случаи ........146 1.6 TS 01.97
Comment
-
Извинявам се предварително на колегата че ще му ползвам темата, ама да питам....
При мен са нови накладките, а ръчната неиска да блокитра гумите отзад ?! Е да... хваща ама ... не е като да влачи гумите...
Дзверих се отдолу, ама невидях да се натяга от някъде ?! Някакви идей някой ще даде ли ?
При 156-цата, при почти напъно износени накладки отзад, гумите блокираха на 2-рия зъб, и лоста си беше много мек. А тук като начало е и твърд, и напълно опъната ръчна нехваща напълно ?!
Благодаря предварителноhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Първоначално публикувано от traiko_89Абе четете по-внимателно на човека му свети лампата за ръчната не за дефектирала спирачна система. Човека пита защото има проблем не да разтяга някаква тема .А на отговора няма нищо страшно няма проблеми и мойта ги прави тия работи най вероятно се получава от копчето за ръчната (вътре при зъбите).Не активира ръчната ако това те притеснява.дано съм помогнал.
Comment
-
Първоначално публикувано от traiko_89Абе четете по-внимателно на човека му свети лампата за ръчната не за дефектирала спирачна система. Човека пита защото има проблем не да разтяга някаква тема .А на отговора няма нищо страшно няма проблеми и мойта ги прави тия работи най вероятно се получава от копчето за ръчната (вътре при зъбите).Не активира ръчната ако това те притеснява.дано съм помогнал.'97 Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Alfa Romeo 166 2.4 JTD
Comment
Comment